2011. május 30., hétfő

eredeti Miu Miu - ( Prada ) - luxus cipő 44 - Jelenlegi ára: 1 Ft

A márka
Mario Prada 1913-ban alapított bőrdíszmű boltja eredetileg a Fratelli Prada névre hallgatott, s zömmel importált angol táskákat forgalmazott. Az üzletnek egyre növekedett népszerűsége, s számos nemesembert szolgált ki, majd az alapító halála után dédunokája, a politológiát tanult Miuccia Prada folytatta. Miucca vezetése alatt (Patrizio Bertelli segítségével) lettek a márkának saját modelljei, s az 1980-as években már az előkelő áruházakban és saját, elegáns negyedekben levő üzleteikben megjelentek az ultramodern és hagyományos stílust ötvöző Prada cipő- és táskakollekciók. 1992-ben megjelent a fiatalokat megcélzó MiuMiu márka is, s Miuccia beírta a Prada nevét a nagy luxusmárkák könyvébe.  
A Prada egyrészt egyet jelent a minőséggel, nőiességgel, eleganciával, másrészt jellemző rá a bohémia, lázadás és a küzdelem a konvenciók, az egyszerűség és a mindennaposság ellen...
A Prada híres rajongói: Victoria Beckham, Beyonce, Uma Thurman, Nicole Kidman, Tyra Banksrülnek.
Termékleírás
Garantáltan eredeti keveset kb (max 5x) használt luxus cipő. Nagyon kényelmes! Kívül-belül a legkiválóbb minőségű bőr. Bőr talp. A hálós - gumis fejrésznek köszönhetően extra komfort.
Új ára: 350 Euro
Ne hagyd ki! Egyedi luxus darab!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 14:12
. eredeti Miu Miu - ( Prada ) - luxus cipő 44 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos