2011. május 29., vasárnap

Cytogen Pro360 izomnövelő fehérje, protein 1kg - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

PRO 360
Összetett forrású fejlett protein keverék
AZ ÖSSZES KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ PROTEIN FORRÁSBÓL: TEJSAVÓFEHÉRJE, KAZEIN, TOJÁS ÉS SZÓJA!
FEJLETT, MINDEN CÉLRA ALKALMAZHATÓ PROTEIN FORMULA!
ANABOLIKUS ÉS ANTI-KATABOLIKUS HATÁS!
ASZPARTÁM MENTES ÍZESÍTÉSSEL!
A Pro 360 protein formulánk teljes kört ír le - mondhatni 360 fokot jár be - a többszörösen összetett, fejlett fehérje profiljával. Minden protein fajtának megvannak a sajátos tulajdonságaik, például az őket felépítő aminosavak specifikus arányai; és ugyanígy a felszívódásuk sebessége is egyéni.
A tökéletes, sok szerepet ellátó, "minden alkalomra" protein formula megalkotásához az összes kiváló fehérjét össze kell dolgozni. A Pro 360 éppen ezt teszi a tejsavófehérje, kazein, tojás és szójaprotein-izolátum tartalmával! Az eredmény egy fantasztikus, egyszerre anabolikus (izomépítő) és anti-katabolikus (izom leépülést megakadályozó) protein termék.
Adagolás: Keverj össze 1 adag Pro 360-at a számodra szimpatikus folyadékkal. Fogyassz napi 1-4 adagot az izomtömeged nagyságától és a hagyományos ételekből származó fehérje mennyiségétől függően. A Pro 360-at bármikor lehet alkalmazni a nap során, amikor szükség van a fehérje bevitelére, akár a hagyományos étkezésekkel együtt, vagy azok között is.
Összetevők (tejcsoki íz): "Pro 360" fejlett protein mátrix (genetikailag nem módosított szójafehérje-izolátum, ultra-szűrt tejsavófehérje-koncentrátum, kazein, tojásfehérje), kakaó, dextróz, csokoládé és vanília aroma, xanthan, aceszulfám-kálium, szukralóz.
Kiszerelés:
1000 g - 33 adag,
Íz: tejcsoki, ananászos vanília, epres banános


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-05 14:50
. Cytogen Pro360 izomnövelő fehérje, protein 1kg - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Fontos