2011. július 29., péntek

Lukács József: Csonka délibáb - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Csonka délibábA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
Az ötvenes évek kommunista diktatúrájának egyik legsötétebb fejezetét alkotják a hortobágyi munkatáborok, ahová mindenféle bírósági eljárás nélkül több ezer embert deportáltak, zömében a nyugati és a déli határszélen lakó családokat. Az alföldi tanyavilágban szigorú titoktartás mellett kialakított intézményegyüttes 1953-ig állt fenn, de utána sem lehetett nyíltan beszélni róla. A hallgatást a rendszerváltás után az egykori táborlakók törték meg, akik a töredékesen fennmaradt dokumentumok összegyűjtése mellett saját emlékeiket is megírják. Közéjük tartozik Lukács József veszprémi színész, akit tizenhárom évesen a családjával együtt telepítettek ki a Zala megyei Bánokszentgyörgyről, több mint három évre. Dokumentumregénye a kiskamasz szemszögéből rekonstruálja a kitelepítettek mindennapjait, a naplószerűen sorakozó fejezetek felidézik a megérkezés, a táborverés körülményeit, a lelki és fizikai fenyegetettség, kiszolgáltatottság élményét. Az eleven, dramatizált elbeszélésben a családtagok mellett megjelennek a kortárs pajtások és a tábor egyéb lakói, valamint a hatalom képviselői is. Az elbeszélés nem az ítélkezés szándékával íródott, a tények minél szélesebb körben való megismertetését szolgálja. Az ízléses kialakított kötetet színes és fekete-fehér fotók, valamint a korabeli dokumentumok reprodukciói kísérik. A huszadik századi történelem iránt érdeklődők olvasmányaISBN: 978-963-9908-95-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 050 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:55
. Lukács József: Csonka délibáb - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

Fontos